SV GRASHEIDE - KFC BAAL 4 - 7 en 12 - 13

KFC Baal is in onze reeks een tegenstander " buiten categorie ". Zoals gezegd won ooit enkel Hallaar eens tegen hen, bij alle andere tegenstanders op uitzondering van Heikant na is het verschil groot. Tot 20 doelpunten en meer, hier heeft niemand iets aan.

Baal heeft zowaar 23 U8 spelers en het bizarre geen U9 ploeg. Ze spelen met een U9 team in een reeks maar schijnbaar was dit de ploeg waar we vandaag mede tegen moesten. Hun A ploeg en sterkste team zit in onze reeks, hun B team in een andere reeks en dit derde ploegje zijn schijnbaar vrij nieuwe spelers doch die hebben ze omdat er geen U8 reeks in de buurt meer vrij was in een U9 reeks ingeschreven. En schijnbaar gaf hun tegenstander vandaag forfait. Na de winterstop gaat hun A - team(onze reeksgenoot) 3 - 2 sterren spelen zowat het sterkste dat je kunt hebben, de afstanden zijn dan ook veel langer want de ploegen hier zijn beperkter en hun B- C ploeg gaan ze mengen met een U8 team op 2- 1 sterren en eentje op 1 sterren. De niveaucode waar wij staan ingeschreven. 

Toen ze in de week vroegen om met 2 ploegen te komen spelen kwam het idee op om de 3 U9 spelers die beurtrol hadden mede in te schakelen en zo met 2 ploegen te kunnen spelen. Ook zou er dan meer tegenstand zijn. hun trainer kwam vooraf vragen naar onze onderverdeling. Groep 1 bestond uit de 3 U9 jongens samen met Tibe - Liam en Bas. Groep 2 bestond uit Vic - Jeppe - Senne - Jules - Wout en Tibo. De tegenstander had 13 spelers bij waarvan 7 van hun C ploegje en 6 van hun A ploegje. Ze beslisten na onderling overleg om 4 spelers van hun A ploeg en 2 spelers van hun C ploeg tegen groepje 1 te laten spelen en 5 spelers van hun C ploeg en 2 spelers van hun A ploeg tegen groepje 2 te laten uitkomen. 

Bedoeling was gelijkopgaande wedstrijden te hebben, het is natuurlijk altijd afwachten of dit lukt maar als je de resultaten bekijkt denk ik dat dit gelukt is. In beide wedstrijden kwam Grasheide op voorsprong groepje 1 zelfs met 4 doelpunten voorsprong en groepje 2 met 2 doelpunten voorsprong. Maar in beide wedstrijden kwam Baal terug en waar bij groepje 1 de ruststand 7 - 7 was, had de tweede ploeg van Baal zelfs een voorsprong van 2 - 4 bijeen gevoetbald, waarbij er dan ook nog een doelpunt werd afgekeurd(door overtreding vooraf). 

Op naar de 2de helft dan maar in de wedstrijd van groepje 2 ging Grasheide op zoek naar de aansluitingstreffer en na een tijdje kwam die er ook. Maar een beetje ongelukkig kwamen we via een own - goal terug 2 doelpunten achter. En nog ongelukkiger via een doeltrap die kwam tegen een speler van Baal werd het zelfs 3 - 6. Zo was de wedstrijd ook gespeeld Baal liep nog uit tot 3 - 7 maar in de voorlaatste minuut konden we toch nog de 4 - 7 binnen trappen na een laatste kwartje met kansen aan beide zijdes. 

In de andere wedstrijd was het een ware thriller waarbij de einduitslag 12 - 12 leek te worden tot schijnbaar in de allerlaatste minuut, zelfs allerlaatste aanval Baal nog met een doelpunt de 12 - 13  overwinning kon wegkapen.

Al bij al een wereld van verschil met de vorige wedstrijd al werden we vandaag ook wel wat versterkt met 3 jongens uit het U9 team. Zij zorgden voor mee body, duelkracht maar anderzijds blijven er 6 spelers bij zitten van de ploeg van vorige keer van Baal die ons vorige keer echt wel overklasten. 

Volgende week onze laatste verplaatsing voor de winterstop naar KFC Hallaar.

Geniet nog van jullie weekend allemaal en zeker trots zijn op  jullie prestatie. 

jurgen










Reacties

Populaire posts van deze blog

SPEELDAG 2

SPEELDAG 6 seizoen 2024

SPEELDAG 12 SEIZOEN 2023 - 2024